ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ

Καθάρισαν το βυθό στην παραλία της Χαλκίδας


 Η ομάδα του Thalassa Diving School

Σε εθελοντικό καθαρισμό του βυθού της παραλίας Χαλκίδας προέβησαν το πρωί του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου η Ομάδα του Thalassa Diving School και η Ομάδα του Adventure-Chalkida.


Με σημείο συναντησης το στρογγυλό στην παραλία η Ομαδα του Thalassa Diving School και η Ομάδα του Adventure-Chalkida, από τις 10:00-13:00, πραγματοποίησαν κατάδυση με απώτερο στόχο να καθαρίσουν το βυθό της πόλης.

 

Παρά τα ισχυρά ρεύματα που επικρατούσαν στην περιοχή οι 2 ομάδες έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν. Μεταξύ των σκουπιδιών που έβγαλαν ήταν αρκετά μαγειρικά σκεύη, όπως μπουκάλια, πιάτα και άλλα, ενώ άξιο λόγου είναι και ότι ανασύρθηκε από το βυθό η βάση από ένα μικρό τραπεζάκι!

 
Ερωτώμενος ο Πάνος Αγιαννίτης, ιδρυτής της ομάδας Adventure Chalkida και μαθητής της Thalassa Diving School, για το πως του φάνηκε αυτή η εμπειρία δήλωσε στο Eviaportal.gr τα εξής: «Πραγματικά αυτό που αντικρίσαμε δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια. Πρέπει να γίνουμε όλοι μας πιο ευαισθητοιποιημένοι με το θέμα περιβάλλον και τις καθαρές θάλασσες και ακτές. Σε όλους μας αξίζει μια πόλη και φυσικά μια θάλασσα καθαρή, ώστε να μπορούμε να την απολαμβάνουμε σε όλο της το μεγαλείο».

 
Με σύνθημα λοιπόν «Γιατί μας αξίζει μια θάλασσα καθαρή», οι δυο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για μετά το χειμώνα.


Αξίζουν συγχαρητήρια για το μεγάλο αυτό αγώνα σε όλους!
 πηγη:  eviaportal.gr
    

για το eviaportal.gr:
k.giannaki-@-eviaportal.gr
- See more at: http://www.eviaportal.gr/content.asp?ID=39090#sthash.a4Q9H61k.dpuf

Σε εθελοντικό καθαρισμό του βυθού της παραλίας Χαλκίδας προέβησαν το πρωί του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου η Ομάδα του Thalassa Diving School και η Ομάδα του Adventure-Chalkida. - See more at: http://www.eviaportal.gr/content.asp?ID=39090#sthash.a4Q9H61k.dpuf