ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ

Στους «8» της Ευρώπης οι Χαλκιδέοι αδερφοί Μανδηλάρη



                    Στους «8» της Ευρώπης οι Χαλκιδέοι αδερφοί Μανδηλάρη

Πανηγυρική πρόκριση στους «8» του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U22 πήραν οι Άγγελος Μανδηλάρης και Βασίλης Μανδηλάρης.

Οι αδερφοί Μανδηλάρη θα είναι και οι μοναδικοί Έλληνες εκπρόσωποι στα προημιτελικά των Νέων Ανδρών, αφού οι Ραφαήλ Μπανιώτης / Γιώργος Τερζόγλου αποκλείστηκαν από την συνέχεια.

Οι αδελφοί Μανδηλάρη κέρδισαν δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μέσα σε λίγες ώρες, καθώς υπέταξαν τους Ιταλούς Ντε Φαμπρίτιις / Ντι Σιλβέστρε με 2-1 σετ (18-21, 21-18, 15-11), έπειτα από μεγάλη μάχη.

Το δίδυμο από τη Χαλκίδα επικράτησε με ανατροπή, αφού μάλιστα στο τάι μπρέικ «γύρισαν» το εις βάρος του 5-7 σε 13-8, παίρνοντας ώθηση από τους θεατές που δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα στις εξέδρες του “Avant Garde Sports Club”.

Πλέον, οι Α. Μανδηλάρης / Β. Μανδηλάρης ετοιμάζονται για τον προημιτελικό, που θα ξεκινήσει απόψε στις 21:00 και θα τους φέρει αντιμέτωπους με τους Ουκρανούς Πλοτνίτσκι / Ντενισένκο.

Το ουκρανικό ζευγάρι απέτρεψε έναν ελληνικό «εμφύλιο», αφού προκρίθηκε στην οκτάδα σε βάρος των Μπανιώτη / Τερζόγλου, τους οποίους λύγισε με 2-0 σετ (21-19, 21-17). Οι Θρακιώτες αθλητές, που είχαν ολοκληρώσει αήττητοι τη φάση των ομίλων, τερμάτισαν έτσι στην 9η θέση της τελικής κατάταξης.