ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ

Ξεκινούν τα έργα στην παραλία της Χαλκίδας για την αποκατάσταση της ασφάλειας και της εικόνας ολόκληρου του παραλιακού μετώπου


Αρχίζουν οι παρεμβάσεις αποκατάστασης των σπηλαιώσεων στην Ευβοϊκή Ακτή της παραλίας Χαλκίδας από τον παλαιό εμπορευματικό λιμένα μέχρι τον προβλήτα του Αγίου Νικολάου.

Η σύμβαση του έργου, που υπεγράφη την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, προβλέπει κυρίως εργασίες επισκευής φθορών κρηπιδωμάτων με προϋπολογισμό 2.500.000 ευρώ, με σκοπό την αποκατάσταση της ασφάλειας και της εικόνας ολόκληρου του παραλιακού μετώπου.

«Η παραλία της Χαλκίδας αποτελεί σημείο αναφοράς για χιλιάδες επισκέπτες και διερχόμενους. Προχωρούμε σε ένα έργο ουσιαστικής παρέμβασης που θα επαναφέρει την ευστάθειά της και θα αναβαθμίσει την εικόνα της. Τέτοιες παρεμβάσεις είναι σημαντικές γιατί συνεπάγονται πολλαπλά κέρδη και οφέλη για ολόκληρη τη Στερεά Ελλάδα», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης.


Για τις εργασίες που θα ξεκινήσουν στην παραλία της Χαλκίδας πήρε θέση και ο αντιπεριφερειάρχης Φάνης Σπανός ο οποίος πόσταρε μια φωτογραφία στο facebook και έγραψε:

"Υπογράψαμε και ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης των σπηλαιώσεων στην παραλία Χαλκίδας. Για να περπατάμε αμέριμνοι και να κοιμόμαστε ήσυχοι"

Δείτε την ανάρτησή του: